Sari la conținut
Home » O pisică nu are nimic împotrivă să adopte opt arici orfani! Soluția salvatoare venită fix de unde nu se aștepta nimeni

O pisică nu are nimic împotrivă să adopte opt arici orfani! Soluția salvatoare venită fix de unde nu se aștepta nimeni

  • de

O pisică nu are nimic împotrivă să adopte opt arici orfani! Soluția salvatoare venită fix de unde nu se aștepta nimeni.

Evenimentul miraculos s-a petrecut la Grădina Zoologică Sadgorod, Rusia!

Opt pui de arici şi-au pierdut brusc mamele din cauza unui accident, iar totul părea că se îndreaptă spre o adevărată tragedie! Ei refuzau să fie alăptaţi artificial cu o farfurioară şi o seringă, riscând să moară de foame.

Potrivit thedodo.com, pentru a stimula pofta de mâncare a puilor, Grădina Zoologică Sadgorod din Rusia a preluat „cazul”, însă nimic nu părea că va da roade. Totul însă avea să se schimbe!

Pisica Alyonei Asnowina tocmai adusese pui pe lume şi femeia s-a gândit să-i prezinte pe cei opt arici nefericiţi. A durat doar câteva clipe până când felina să-şi dea seama cum să acţioneze; după câteva secunde, aricii, simţind căldura pisicii-mamă şi mirosul de lapte, au început în cele din urmă să mănânce.

Pisica nu a dat semne de nervozitate, dimpotrivă: s-a întins pe o parte şi i-a lăsat cu mult calm pe cei mici să se hrănească cu laptele ei.

O nouă dovadă a faptului că natura poate să facă adevărate miracole ne este redată prin videoclipul de mai jos!

O pisică nu are nimic împotrivă să hrănească opt arici orfani!

Puii de arici au stat alături de pisică peste o săptămână, după care au învăţat să mănânce singuri. Cu toate acestea, ea a continuat să rămână cu ei şi i-a urmărit până când au crescut.