Sari la conținut
Home » O pisică fără stăpân a primit cel mai frumos cadou pentru puii săi! Încrederea treptată și-a spus cuvântul

O pisică fără stăpân a primit cel mai frumos cadou pentru puii săi! Încrederea treptată și-a spus cuvântul

  • de

O pisică fără stăpân a primit cel mai frumos cadou pentru puii săi! Încrederea treptată și-a spus cuvântul.

Pisica abandonată a prins încredere într-o femeie care o hrănea de ceva vreme, iar apoi a decis să își aducă și puii!

Din păcate, nu toate animalele de companie au parte de o viață liniștită și fericită, o bună parte dintre ele ajungând să fie abandonate din diverse motive. Însă, pentru o pisică-mamă ajunsă pe străzi împreună cu puii săi, viața s-a dovedit a fi recunoscătoare și dornică să o ajute.

O femeie pe nume Shea Prior și-a luat în serios rolul de hrăni o pisică abandonată care venea des în curtea sa pentru mâncare, iar cu timpul, pisica a căpătat încredere și a decis să facă pasul cel mare:

„O hrăneam de câteva zile şi m-am apropiat să o mângâi. Atunci mi-am dat seama că alăptează nişte pui”, povesteşte Prior.

A doua zi, Prior a ieşit în curte pentru a uda plantele şi a văzut pisica venind spre ea, iar de data aceasta nu era singură.

După spusele femeii, ea a comunicat cu pisica, întrebând unde îi sunt puii:

„Am început să vorbesc cu ea şi să-i spun să-mi arate pisoii, pentru că eram sigură că micuţii erau atât de drăguţi”, a scris Prior într-o postare pe Facebook.

Pisica-mamă avea deja încredere în Prior şi ştia că femeia va contribui la menţinerea familiei în siguranţă.

La început, micuţii au fost foarte speriaţi, până când mama lor le-a indicat că totul este în regulă şi, în cele din urmă, au îndrăznit să iasă şi să se întâlnească cu Prior.

„Pisica a venit în fugă spre mine şi s-a gudurat de piciorul meu în timp ce am putut-o auzi cum toarce. M-a condus spre magazie şi am văzut nişte ghemotoace de puf care mă priveau. S-a lăsat pe o parte şi a început să-i cheme ca să mi-i prezinte. Unul dintre pisoi a fost mai curajos şi a venit la mine cu coada lui mică ridicată în aer şi mi-a permis să-l mângâi imediat”, a spus Prior. „În cele din urmă, după 10-15 minute, toţi au venit la mine şi m-au lăsat să-i ţin în braţe şi să-i mângâi”, a declarat Prior.

De acum înainte, toate animalele vor avea cele mai bune condiții pentru totdeauna!