Sari la conținut
Home » O pisică care seamănă într-un mod bizar cu un dictator cunoscut, zărită în Maroc

O pisică care seamănă într-un mod bizar cu un dictator cunoscut, zărită în Maroc

O pisică care seamănă într-un mod bizar cu un dictator cunoscut a fost zărită în Essaouira, Maroc: Oare ar trebui Mossad-ul să înceapă investigații pe tema asta ?

Pisicile rămân unele dintre cele mai iubite animale de companie din lume. Cu toate acestea, în timp ce cele mai multe pisici sunt în general drăguțe, cu ochi afectuoși și iubitori, alte pisici, cum ar fi cea care seamănă cu Hitler au acest aspect lipsit de umor și ciudat care te face să te întrebi dacă sunt blânde sau nu.

De fapt, doar privindu-le te duci cu gândul la Adolf Hitler, unul dintre cei mai cruzi dictatori din istorie need a 500 loan today . Deși un lider puternic, acesta a comis o serie de crime care vor  rămâne în memoria omenirii de-a lungul istoriei. Dar, în timp ce el este urât de majoritatea oamenilor sănătoși din punct de vedere mintal, ar trebui ca această pisică să aibă aceeași soartă doar pentru că are o asemănare izbitoare cu sinistrul dictator?

Privind fotografiile lui Hitler ca adult, cu o fața foarte severă și privire pătrunzătoare, este destul de dificil ne imaginăm cum arăta copilul Hitler . Mulți oameni s-au întrebat dacă acesta avea o înfățișare la fel de rece și în copilărie. Ei bine, „s-ar putea ca pisitler„, așa cum este numită de presă, să dețină răspunsul la aceasta întrebare: la fel ca bebelușii, pisoii au o inocență și o afecțiune seducătoare, iar Pisitlerii, nu sunt altfel.

La o privire mai atentă, nu se poate să nu observăm petele negre, in diagonală, de pe capul acestei pisici, care seamănă cu șuvițele de păr ale dictatorului. În al doilea rând, pata neagră de sub nas, ne amintește de celebra mustață, „ periuță de dinți„, a dictatorului. În cele din urmă, expresia serioasă pe care o are această pisică este pur și simplu neprețuită. Imaginați-vă un bebeluș răutăcios cu mustață.

Am descoperit această pisică în timp ce exploram vechea regiune din Essaouira , Maroc, și toți cei care au văzut pisica s-au întrebat același lucru: „Această pisică seamănă cu Hitler, doar că e versiunea în miniatură a liderului”.

Ar trebui Mossad-ul să investigheze acest Pisitler ?

Din datele istoriei omenirea a aflat de crimele nazismului împotriva poporului evreu și nu numai. El a fost responsabil pentru orchestrarea Holocaustului (cunoscut și sub numele de Shoah), un genocid care s-a soldat cu moartea a peste 6 milioane de evrei. Holocaustul a durat aproximativ 4 ani, din 1941 până în 8 mai 1945.

Acest pisoi singuratic de pe străzile din Essaouira, Maroc nu poate fi decât un pisic maidanez sau abandonat. Altfel, dacă n-am gândi așa, la prima vedere, lumea și-ar imagina că-l vede pe nazist. Asemănarea este atât de izbitoare încât nu ne-ar mira dacă Mossad-ul ar veni în curând să-l aresteze pe Hitler reîncarnat.

Cu toate acestea, la fel ca orice pisitler de acest fel, în ciuda „grimasa și mustața lui”, găsim un pisic care își dorește afecțiune și dragoste.

 

Adolf Hitler nu a devenit popular când a orchestrat Holocaustul, ci dimpotrivă, a câștigat oprobriul întregii lumi civilizate. Astăzi, încă mai cerșește atenția lumii, dar să fie sub forma unei pisici?

Să ne gândim în felul următor: dacă Hitler ar fi vrut să se reîncarneze, de ce ar fi ales să se întoarcă sub forma unui pisoi ? Vrea crudul dictator să ne transmită ceva anume, sau vrea să domine din nou lumea, folosindu-se de feline?

Lăsând gluma la o parte, să nu pedepsim aceste pisici ghinioniste care, întâmplător, arată ca monstrul care a fost Hitler.

Etichete: