Sari la conținut
Home » O PISICĂ a apărut de nicăieri la mormântul Laurei Stoica. Felina a făcut un gest care i-a lăsat pe toți în lacrimi

O PISICĂ a apărut de nicăieri la mormântul Laurei Stoica. Felina a făcut un gest care i-a lăsat pe toți în lacrimi

O pisică a apărut de nicăieri la mormântul Laurei Stoica. Felina a făcut un gest care i-a lăsat pe toți în lacrimiÎn urmă cu 11 ani, Laura Stoica, logodnicul ei, bateristul Cristian Mărgescu, şi pruncul ce-l purta ăn pântece, au pierit pe loc într-un grav accident rutier. De atunci, familia si prietenii suferă nespus după ei. În ziua în care artista ar fi împlinit 50 de ani, mama Laure a primit un semn de dincolo.

 Recent, mama Laurei Stoica a trait miracol inexplicabil. Femeia s-a dus la mormantul fiicei sale, moment in care o pisica s-a apropiat de aceasta, poposind minute bune langa mormantul cantaretei. In urma intamplarii, Elena, mama Laurei Stoica, are convingerea ca pisica este reincarnarea fiicei ei, iar intamplarea nu este o simpla coincidenta.
„Am fost la cimitir, la ea, să îi aprind o lumânare și să îi duc flori. Acolo m-am întâlnit cu mai multe prietene de-ale ei. Am mai stat de vorbă cu ele, am depănat amintiri. Mi s-a întâmplat un lucru ciudat.Vreau să îți zic că atunci când eram la mormânt, a venit spre noi o pisicuţă, a stat acolo cât am stat noi, a mirosit florile aduse de mine.Eu cred că în pisica aceea a fost sufletul fetiței mele. Cred că Laura s-a reîncarnat într-o pisică şi a venit la noi, ca să ne mângâie sufletele triste” , a povestit Elena, mama Laurei Stoica pentru ziarul Click!

”În perioada 7-8 octombrie a avut loc prima ediție a unui festival-concurs dedicat Laurei Stoica. Au fost momente foarte emoționante, pentru că anumite persoane care au cântat pe scenă mi-au adus aminte de viața mea și a fiicei mele. Ne-au făcut să lăcrimăm, au fost clipe foarte emoționante”, a încheiat mama regretatei artiste.