Sari la conținut
Home » O nouă viață pentru Bruno și fratele său! Cei doi câini au trăit cu un proprietar extrem de agresiv

O nouă viață pentru Bruno și fratele său! Cei doi câini au trăit cu un proprietar extrem de agresiv

  • de

O nouă viață pentru Bruno și fratele său! Cei doi câini au trăit cu un proprietar extrem de agresiv.

Totul avea să se schimbe pentru doi câini neglijați și abuzați de stăpânul lor!

Doi căței frumoși, care au fost supuși la o serie de abuzuri grele de fostul lor stăpân au fost salvați exact în ultima clipă. După ce i-a neglijat şi înfometat, proprietarul lor nemilos i-a predat pur şi simplu unui adăpost pentru a fi sacrificaţi.

I-au spus povestea tristă pe site-urile de social media, şi astfel, oamenii au aflat circumstanţele total nefericite care l-au adus în această stare. Datorită mai multor cereri de adopţie, Bruno şi alţi câţiva câini au fost salvați de la moarte!

Adăpostul a decis să îi ajute să obţină tratament medical de urgenţă. Cu toate acestea, în drum spre veterinar, fratele lui Bruno, ajuns la capătul puterilor, şi-a dat ultima suflare, lucru ce l-a îndurerat şi mai mult pe câinele supravieţuitor.

A fost nevoie de o adevărată muncă pentru a putea scăpa patrupedul de la eutanasiere, însă pasul cel mai greu abia începea. Era nevoie de găsirea unei familii, însă dorinţa lui Bruno de a lupta s-a stins complet, iar comportamentul său rănit şi deprimat l-a transformat într-un patruped „nedorit” pentru adopţie.

După ani de traumă, Bruno a înţeles că în sfârşit viaţa lui urma să se schimbe. Pentru prima dată dintr-un lung şir de ani, Bruno s-a simţit în siguranţă!

Câini
Câini

Bruno a cunoscut pentru prima dată sentimentul dragostei. Şi-a îmbrăţişat mama adoptivă şi fratele canin în grădina căminului său permanent, bucuros că are parte de aprecierea și liniștea pe care o merită!

Chiar dacă lipsa fratelui său încă se resimte pe deplin, bietul patruped are parte măcar de atenția și dragostea unei familii, iar ultimii ani din viața sa vor fi cât se poate de liniștiți și fericiți. Mâncarea nu va mai fi un lux, patrupedul reușind să respire ușurat.