O mare iubire a Reginei Elisabeta a murit!  Regina Elisabeta este în doliu. A fost aproape de Regina Elisabeta până în ultima clipă, astfel că este tristețe mare în castelul Winsor, acolo unde Regina s-a retras pentru a fi în siguranță împotriva epidemiei de coronavirus.

Tragedia întâmplată în familia regală a Marii Britanii

Regina Elisabeta este în doliu și trece printr-o perioadă grea după ce un apropiat al familiei a murit. Astfel, s-a aflat că este tristeţe mare la Windsor Castle după ce câinele Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit. Câinele numit Vulcan a trăit de mic pe lângă regină și era preferatul acesteia. Acum, regina mai rămâne cu un singur câine, respectiv cu Candy, după cum informează CNN.

Regina Elisabeta, mare iubitoare a rasei de câini corgi

Reamintim că în 2018, Regina Elisabeta şi-a pierdut câinele pe nume Susan, un corgi care se trăgea din cățeaua cu același nume și pe care a primit-o în anul 1944. Regina Elisabeta este cunoscută ca mare iubitoare de căţeluşi.

Pe Susan, primul cățel corgi, a luat-o chiar şi în luna de miere cu Prinţul Philip, în anul 1947. În 2018, ea a luat decizia de a opri reproducerea cățeilor corgi, de frică că vor rămâne singuri după moartea sa.

Zvonuri. Vulcan ar fi decedat mai demult

Se zvonește că loialul prieten al Reginei ar fi murit încă de acum câteva săptămâni la Castelul Windsor. Vulcan, animalul de companie iubit de Regina Elisabeta ar fi fost îngropat pe terenul Castelului Berkshire. Nu se știe îsă ce vârstă avea cățelul și care este cauza morții.

Cu toate acestea, se știe că Vulcan ar fi fost alături de Regina Elisabeta încă din anul 2007, având cel puțin 13 ani. Acum, Monarhul a rămas cu un singur cățel, Candy, care, împreună cu aceasta și cu Vulcan, a fost prezentat pe coperta Vanity Fair în 2018.

Regina Elisabeta a avut peste 30 de câini

Moartea cățelului vine ca o lovitură pentru regina Elisabeta, ce anul acesta va avea parte de un Crăciun extrem de diferit, lipsit de evenimente și de unii membri din Familia Regală.

Regina Elisabeta a II a si cainii sai

De-a lungul vieții, Regina Elisabeta a deținut peste 30 de câini, toți fiind descendenții cățelușei Susan, pe care a primit-o ca și animal de companie la vârsta de 18 ani.