Sari la conținut
Home » O maimuță orfană și-a găsit o familie cu totul deosebită! Legătura specială dintre ei

O maimuță orfană și-a găsit o familie cu totul deosebită! Legătura specială dintre ei

  • de

O maimuță orfană și-a găsit o familie cu totul deosebită! Legătura specială dintre ei.

Imagini emoționante venite din sudul Chinei!

Evenimentul emoționant s-a petrecut în estul Chinei, acolo unde un fermier a făcut o descoperire cu totul deosebită! Pe numele său Zhong Shu, bărbatul a găsit maimuţica lipită de una din caprele sale, fiind vizibilă legătura strânsă dintre ele.

Într-un tablou extraordinar ce înfăţişează prietenia născută între animale ce aparţin unor specii diferite, apare un pui de maimuţă orfan ce şi-a găsit părinţi surogaţi într-o turmă de capre:

“Se pare că frumoasele mele capre îi dau un sentiment de securitate. În fiecare seară când vin să le bag în ţarc, maimuţa e când pe o capră, când pe alta. Şi de câte ori încerc să îi dau banane, nu se desprinde de pe spatele lor”, a povestit Zhong.

O maimuță orfană și-a găsit o nouă familie!

Imaginile ne arată cum mica primată se mută de pe o capră pe alta şi remarcabil, niciuna dintre ierbivore nu a respins-o până acum. Dimpotrivă, maimuţica merge oriunde ajunge şi turma.

Stăpânul caprelor nu ştie ce să facă în privinţa ei, aşa că a cerut ajutorul autorităţilor. Se pare că micuţa va fi dată unei grădini zoologice din apropiere. Îngrijitorii au acceptat să preia maimuţa şi, după ce va creşte şi va putea să se hrănească singură, vor încerca să o elibereze în sălbăticie.