De 1064 Vizualizari

O impresionanta poveste a unei pisici luptatoare….

Povestea induiosatoare a unei pisici a devenit viral pe internet, dupa ce aceasta a supravietuit in mod miraculos.

Totul s-a intamplat, potrivit zooland.ro, care citeaza ca sursa boredpanda.com, in Australia, intr-o localitate rurala: dupa ce a nascut mai multi pui, pisica a intrat din greseala in curtea unei case straine. Suparat ca felina a pasit pe proprietatea lui, barbatul care locuia in acea casa a lua pisica de coada si a aruncat-o peste gardul inalt, ranind-o extrem de grav.

1

Speriați, vecinii care au vazut ce s-a intamplat cu mata au crezut ca aceasta a murit, asa ca au alertat serviciul de protectie a animalelor (RSPCA), pentru ca ei sa preia imediat puii.

2

3

4

 

A doua zi insa, un miracol i-a uimit pe toti: tarandu-se doar pe labele din fata, pisica a aparut la locul incidentului, cautandu-si cu disperare puii.

Imediat, felina a fost transportata la adapostul pentru animale abandonate si si-a regasit puii in siguranta. Pisica eroina, care a fost botezata Printesa, va ramane, din pacate, paralizata pe viata.

Agresorul sau a fost condamnat la inchisoare, iar angajatii centrului pentru protectia animalelor si-au luat angajamentul sa-i ofere cele mai bune ingrijiri pisicutei paralizate, intentionand chiar sa-i achizitioneze un scaunel cu rotile. „Printesa este o luptatoare. Ma invata in fiecare zi sa nu ma dau batut. Cred ca numai puii ei i-au dat puterea de a mai trai”, a declarat seful centrului de salvare.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X