De 10726 Vizualizari

O fetita de doar 5 ani, in mijlocul unei haite de lupi! Priveste cu atentie ce se intampla! VIDEO

Micuta Pernille, in varsta de doar 5 ani, are o gasca de prieteni ceva mai speciali. 14 exemplare superbe din rasa Ciobanesc German, denumiti popular „lupi”, sunt partenerii ei de joaca.

Acest video a fost postat de tatal ei, in dorinta de a spulbera mitul ca acesti caini sunt agresivi „din nastere”.

In numarul 3 al revistei Animal Zoo, care apare MARTI, 2 aprilie, distribuita gratuit ca supliment in interiorul ziarului Evenimentul Zilei, vei gasi un articol amplu dedicat acestei rase! 

Nu rata revista! Adore Animalutul tau vrea sa citesti Animal Zoo! :)

 

3 Comentarii

  1. Ciobanescul German e numit lup in capul tau sec si dornic de titluri de senzatie. Cica fetita intre lupi ! Jurnalist de 2 bani si 3 surcele ! In plus Ciobanescul German este cunoscut pt. ca nu este agresiv si pt. ca este inteligent.

  2. Pai astia sunt caini din rasa Ciobanesc German nu sunt lupi. Sunt niste caini extraordinari de inteligenti asa ca nu e de mirare ca fetita zburda printre ei fara probleme.

  3. Ciobanescul German e una dintre cele mai inteligent rase de caini, ca doar d-aia sunt cei mai folositi de politie. Si sunt una din cele mai putin agresive. Eu am fost pe la cineva care avea 2 ciobanesti germani si unul mioritic si au fost prietenosi din prima clipa, in conditiile in care eu eram impietrita de frica.
    Nu neaparat rasa ii face agresivi, ci felul in care sunt crescuti si dresati!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X