De 904 Vizualizari

O femeie și-a vopsit câinele în noanțe roz! Care este motivul gestului său. Iubitorii de animale sunt uimiți

O femeie din Marea Britanie și-a vopsit câinele în noanțe roz, iar iubitorii de animale au numit-o „nemiloasă și egoistă” după gestul făcut.

Femeia a stârnit un val de reacții, după ce a publicat online imagini cu Eggz, cățelul ei, care avea picioarele și coada vopsite roz, informează Metro.

Proprietara unui salon de înfrumusețare pentru câini în Hull, Anglia, a ales acea culoare pentru că reflectă „personalitatea” animalului și că această culoare îl face să arate „adorabil”.

„O mulțime de oameni au spus că mi-am vopsit cățelul pentru a atrage atenția, dar și fără această schimbare, oricum, atrăgea privirile datorită aspectului fizic”, a afirmat Lydia.

Femeia a mai declarat că această schimbare este una „semi-permanentă, vegană și prietenoasă pentru câini”, iar într-o săptămână culoarea va dispărea.

Pe lângă aprecieri, stăpâna câinelui a primit din partea internauților și mustrări sau comentarii răutăciose.

„Colorarea părului se aplică doar în cazul oamenilor, nu poți aplica acest tratament și câinilor sau pisicilor”, a comentat un utilizator.

Sursa: Metro

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X