De 1535 Vizualizari

O femeie din Vaslui a fost atacată de o haită de câini

Autor:  Alexandra Ciliac

O bătrână a fost muşcată de cel puţin 50 de ori de o haită de câinii în apropierea unei stâne, informează România TV. Tragedia s-a produs în comuna Banca, din judeţul Vaslui.

Femeia în vârstă de 67 de ani trecea pe lângă o stână din localitatea Banca din judeţul Vaslui, când o haita de câini a atacat-o, scrie rtv.net.

Femeia a încercat să se apere, însă eforturile ei au fost în zadar. Ea a fost muşcată de cel puţin 50 de ori de câini, cele mai grave rănii fiind în zona picioarelor.

Deşi rănită, femeia a trebuit să meargă două ore pe jos, până la cea mai apropiată locuinţă, de unde solicitat ajutorul serviciilor de urgență.

În urmă cu câteva zile, în aceaşi localitate, un bărbat de 58 de ani a scăpat ca prin minune după ce a fost muşcat de zeci de ori tot de câinii unei stâne.

5 Comentarii

 1. De vina e bunica ei, nu?

 2. irinapop spune:

  Chiar din titlu ar trebui sa reiasa ca acei caini aveau un stapan, ca nu erau maidanezi, ca nu erau ai nimanui. Prin titluri de acest fel nu faceti decat sa incitati lumea la violente impotriva maidanezilor. Toata presa a scris acelasi titlu si sa stiti ca putini oameni citesc articolele si, si mai putini inteleg ceea ce citesc. Trebuie sa intelegeti ca ceea ce scrieti voi si modul in care scrieti stirile si titlurile lor au mare influenta asupra modului de reactie al oamenilor, asupra felului in care oamenii se gandesc sa rezolve o situatie. Daca nici macar voi, care lucrati la o revista si un site, dedicate vietii animalelor, nu pricepeti cat rau a facut mediatizarea cazului lui Ionut in felul in care a fost realizata (adica extrem de prost) asupra mentalului unor fiinte bipede, nu stiu cine ar mai putea pricepe.

 3. euharist mrejescu spune:

  Propun arestatea de urgenta a bunicilor din Romania care nu pot dovedi ca isi supravegheaza nepotii non-stop. Un om a fost muscat (si violat, dar asta nu se spune niciunde, se zice doar ca erau cainii in calduri…), acum o femeie din Vaslui a fost atacata… Bunicile din Romania nu isi fac treaba, stau la taclale si la baut bere.

 4. Unde era bunica ei ??? Arestati-o pentru ca a infuriat ciinii, nu ia hranit la timp, si ia deranjat in habitatul lor ”ancestral” !!!

 5. sanda vonta spune:

  ce cauta batrana aceea pe langa stana ??? ea e de la tara, nu stie ca pe langa stini sunt caini care isi apara stana ????? asa-i trebe

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X