De 1540 Vizualizari

O femeie a fost salvată de la sinucidere de câinele ei

Alexandra Postelnicu

O femeie din sudul Franţei care a încercat să se sinucidă a fost salvată de câinele ei, atunci când animalul de companie a sărit şi a împins ţeava puştii îndreptate spre inima acesteia, au indicat miercuri autorităţile, citate de AFP.

Femeia, în vârstă de 63 de ani, se retrăsese marţi în grădina casei sale, în localitatea franceză Sorgues, cu o carabină de calibru 22, gata să îşi pună capăt zilelor.

După ce a încercat-o de mai multe ori pentru a se asigura că funcţiona corect, femeia „a orientat arma către inima ei”, a explicat un jandarm pentru agenţia de presă.

„În momentul în care a apăsat pe trăgaci, câinele ei a sărit şi a deviat împuşcătura”, a adăugat sursa citată, precizând că animalul, un ciobănesc metis, a simţit, probabil, ce se întâmpla şi a sărit pentru a o salva.

Sexagenara a fost găsită de soţul ei, rănită în zona pieptului dar conştientă, iar viaţa sa nu se află în pericol. „Câinele a fost, se pare, foarte afectat” de gestul stăpânei sale, a precizat jandarmul.

2 Comentarii

  1. Impresionant !.Iubesc foarte mult animalele,in special cainii,sunt cei mai buni prieteni ai omului.Am 2 caini,iar cind sunt suparata si pling,vin si-mi ling lacrimile si ma saruta,nustiu cum asi reactiona cind o sa moara.

  2. @Kathy : doua chestii . 1- nu mai plange pentru ca animalele imprumuta tristetea de la stapani . 2- cainii sunt prieteni adevarati .

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X