Sari la conținut
Home » O cutie de carton, locul în care au fost lăsați să moară de foame nouă cățeluși! Cum au fost salvați

O cutie de carton, locul în care au fost lăsați să moară de foame nouă cățeluși! Cum au fost salvați

O cutie de carton, locul în care au fost lăsați să moară de foame nouă cățeluși! Cum au fost salvați.

Un nou gest de neînțeles!

Zilnic, animale de companie sunt abandonate, fiind puse în situația să supraviețuiască pe cont propriu. Următoarea poveste are în centrul atenției nouă cățeluși lipsiți de ajutor.

Un trecător a observat o cutie de carton abandonată pe marginea unui drum. Cutia de dimensiuni medii avea bandă adezivă lipită pe toate părţile, dar era prevazută cu găuri în partea de sus. Auzind plânsetele mai multor căţeluşi care se auzeau de dinăuntru, a decis să intervină rapid.

Organizaţia Diasozo Animal Rescue a preluat cererea de ajutor, iar o voluntară s-a deplasat de urgenţă la faţa locului.

Femeia a început să îndepărteze bucată cu bucată banda adezivă ce sigila cutia și a înmărmurit când a găsit nouă pui bolnavi, înghesuiţi în acel mic spaţiu. Micuţii erau destul de speriaţi şi au continuat să plângă cu disperare.

„Aceşti pui au avut marele noroc să fie descoperiţi şi salvaţi în timp. Este trist că oamenii abandonează bietele animale în loc să le predea unui adăpost. Le dorim acestor pui adorabili o viaţă fericită şi sperăm că vor ajunge cu toţii în case grozave şi în grija unor oameni care îi vor aprecia şi iubi aşa cum merită!”, a declarat aceasta.

Aceşti micuţi au aproximativ o lună şi au un drum lung de parcurs până să-şi revină complet, dar cel puţin acum sunt pe mâini bune. După ce își vor petrece următoarea perioadă sub grija unui medic veterinar specializat în asemenea situații, cățelușii vor fi puși pe o listă spre a fi adoptați de către o familie cu suflet mare.

Locul în care au fost găsiți cei nouă cățeluși!