O cățelușă a fost abandonată şi separată de puiul ei. Uite ce reacţie a avut la sosirea salvatorilor!Momentele pline de suferinţă în care puii unor cățelușe ajung să fie despărţiţi de mame, aduc de cele mai multe ori sfârşitul. Pentru că sunt singuri şi neajutoraţi, aceşti pui nu reușesc să supravieţuiască, însă atunci când salvatorii decid să le ofere ajutorul situaţia se schimbă total.

O cățelușă a fost abandonată şi separată de puiul ei. Localnicii au cerut ajutorul

 O cățelușă a fost abandonată şi separată de puiul ei.În urma unei furtuni o casă veche din pământ tocmai fusese dărâmată. Din nefericire în interiorul său îşi găsise adăpost un căţeluş care se pierduse de mama sa. Localnicii au cerut ajutorul  unor voluntari ai unei  asociaţiei pentru protecția animalelor din India. Fără să stea pe gânduri aceştia s-au deplasat la locul indicat pentru a încerca să salveze îcă o vietate.

După ce au investigat cu atenţie locul, salvatorii au început să îndepărteze resturile colibei şi au dat într-un final de urma sărmanului căţeluş. Puiul era teafăr, dar se vedea clar că suferea după mama lui. Pentru a da de urma acesteia voluntarii l-au dus pe o potecă din apropiere. În foarte scurt timp mama sa i-a simţit prezenţa şi a venit să îl recupereze.Căţeluşa şi-a luat puiul şi s-a îndreptat apoi către locul în care o aşteptau şi ceilalţi micuţi. Salvatorii le-au oferit mâncare şi îi vor ţine sub supraveghere.Sursa: Animal Aid Unlimited, India via Youtube