Sari la conținut
Home » O cățelușă decide să adopte doi pisoi abandonați! Imagini superbe cu animalele de companie

O cățelușă decide să adopte doi pisoi abandonați! Imagini superbe cu animalele de companie

O cățelușă decide să adopte doi pisoi abandonați! Imagini superbe cu animalele de companie.

Kona, cățelușa devenită mamă adoptivă pentru două pisici lăsate singure în sălbăticie!

O poveste cu totul deosebită o are în centrul atenției pe Kona, o cățelușă, care, prin gestul ei superb a reușit să impresioneze mii de persoane.

Totul a început atunci când Kona a acceptat cu toată dragostea doi pisoi speriaţi şi a devenit „mama lor adoptivă”, o nouă dovadă a iubirii între animale din specii diferite.

Stăpâna Konei a salvat cel puţin 164 de animale în decursul vieții!

Potrivit thedodo.com, Chester și Blair, cei doi pisici, în vârstă de 10-12 săptămâni, au fost găsiți de proprietarii cățelușei într-o zonă nelocuită a statului New York în luna decembrie. Iubitori de animale, proprietarii au decis să salveze cele două pisici, luându-le acasă.

„Totul s-a întâmplat natural! Chiar de la primul pisoi pe care l-a întâlnit, Kona a fost foarte entuziasmată, dar s-a ataşat de el mai mult ca prietenă decât ca mamă adoptivă. Deci, pe măsură ce i-am adus mai multe animale (atât pui, cât şi pisoi), a început să-şi dezvolte insctinctele şi, în cele din urmă, a început să se comporte ca o mamă!”, a explicat ea.

A fost doar o chestiune de timp înainte ca cei trei să se împrietenească, deoarece Kona era extrem de hotărâtă şi ştia exact ce-i trebuie fiecărui pisoi.

„Să le primesc în casa mea şi să le îngrijesc este felul meu de a răsplăti animalele. Am iubit întotdeauna câinii, de când am crescut cu 3 dintre ei (chiar 4 la un moment dat). Am avut o familie destrămată şi câinii au fost o constantă în viaţă. Fiind singură la părinţi, m-am bazat foarte mult pe ei pentru a mă consola. Mi-au adus multă bucurie de-a lungul copilăriei şi ştiam că vreau să-i răsplătesc într-un fel, iar respectul şi dragostea mea faţă de ei este modul meu de a le mulţumi”, a spus Asa.

Din fericire, cei doi pisoi se bucură acum de o nouă familie, iar traiul în sălbăticie nu va mai reprezenta o problemă de acum înainte.