Sari la conținut
Home » O cățelușă a fost salvată după 11 ani de chin! Patrupedul a reușit în cele din urmă să aibă o familie

O cățelușă a fost salvată după 11 ani de chin! Patrupedul a reușit în cele din urmă să aibă o familie

  • de

O cățelușă a fost salvată după 11 ani de chin! Patrupedul a reușit în cele din urmă să aibă o familie.

Nimeni nu se aștepta la o asemenea schimbare!

O cățelușă a fost exploatată timp de 11 ani din viață, doar pentru a da naștere la cât mai mulți pui, care ulterior au fost vânduți pe sume importante de bani.

O cățelușă a fost salvată

Ținuți închiși în cuști, fără să aibă parte de libertate și dragostea unei familii, bieții câini devin o unealtă în mâna unor persoane rău intenționate. Din păcate, sănătatea şi bunăstarea lor nu sunt priorităţi pentru cei care profită de pe urma lor, aşa că patrupezii încep să își piardă încrederea în oameni.

Așa a fost și cazul lui Lily, o frumoasă căţeluşă din rasa West Highland Terrier. Ea şi-a petrecut 11 ani din viaţa într-o cuşcă incomodă, într-o fermă de reproducere. Din fericire, după toţi aceşti ani, a primit în sfârşit o nouă şansă la viaţă.

Lily a fost salvată de „National Mill Dog Rescue”, care este o organizaţie care salvează în mod specific câinii exploataţi.

După ce a fost dusă la un medic veterinar, care a trecut-o prin diferite teste, cățelușa a fost dată spre adopție, iar de acum viața se va dovedi a fi extrem de ușoară și frumoasă.