Sari la conținut
Home » O casă abandonată, refugiul găsit de o cățelușă pentru a aduce puii pe lume!

O casă abandonată, refugiul găsit de o cățelușă pentru a aduce puii pe lume!

  • de

O casă abandonată, refugiul găsit de o cățelușă pentru a aduce puii pe lume!

O cățelușă era disperată să își găsească un loc cât de cât ferit pentru siguranța viitorilor pui!

Lipsa unei familii și al unui adăpost s-a resimțit pe deplin pentru o cățelușă gestantă care a încercat din răsputeri să își găsească un loc ferit de pericolele de pe stradă. Siguranța viitorilor săi pui era cea mai importantă, și din acest motiv a reușit să găsească o debara abandonată. Chiar dacă nu era locul perfect pentru o astfel de situație, animalul de companie s-a mulțumit cu ceea ce a găsit.

Din fericire, voluntarii organizaţiei „St. Louis ‘Stray Rescue” au aflat despre povestea lui Tootsie Pop şi s-au deplasat imediat la adresă pentru a o salva atât pe ea, cât şi pe puii ei. Inițial, cum era de așteptat, cățelușa s-a dovedit a fi reticentă în momentul în care a observat oamenii din jurul ei, însă încetul cu încetul, ea avea să prindă încrederea atât de mult necesară.

Au reuşit să o convingă pe Tootsie să intre în cuşcă, folosindu-se de unul dintre pui.

cățelușă
cățelușă adorabilă alături de pui

După ce a simțit că puii sunt în siguranță, ea s-a relaxat pentru prima oară în viață, fiind convinsă că toată lumea îi vrea binele. La adăpost, ea a sărit în braţele salvatorilor, dând dovadă de un caracter extrem de prietenos.

Acum, voluntarii vor distribui povestea lor în mediul online, iar o familie iubitoare își va arăta interesul de adopție pentru totdeauna.