De 3422 Vizualizari

O bufniță și un pui de pisică, prieteni pe viață! Iubitorii de animale sunt uimiti

În ultimii ani, animalele din specii diferite au arătat că se pot împrieteni pe viață chiar dacă legea din lumea necuvântătoarelor este diferită. De această dată, în prim-plan sunt o bufniță și un pui de pisică.

O bufniță si un pisoi au devenit celebrii pe site-urile de socializare din Japonia. Acest lucru s-a întâmplat după ce după iubitorii de animale au vazut imagini cu cele doua animale in timp ce se jucau.

Conform The Telegraph, Fuku-chan, pasărea răpitoare de noapte, are 5 ani și apartine unei cafenele din Osaka, Japonia. Aceasta cafenea, Hukulou Coffee, este doar una dintre cele care – in Japonia – au drept imagine o astfel de pasăre.

Pentru că era foarte mică, Fuku-chan a fost adoptată și a devenit instant atracția cafenelei. Chiar dacă era alintată și iubită de toți clienții, bufnița nu era prea fericită, iar proprietarii săi s-au hotărât să-l cumpere pe Marimo, un pui de pisică, în speranța că îi va ține companie lui Fuku-chan.

Decizia s-a dovedit a fi una de bun augur, pentru ca cele doua animale nu numai ca s-au împrietenit, dar au făcut și senzație pe internet, atrăgând atenția internauților

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X