De 3308 Vizualizari

Nu va mai creşte niciodată! CEL MAI MIC CAL DIN LUME

Roxana Roseti

S-a născut într-o fermă din America dintr-o pereche de cai de talie medie. „Când s-a născut era atât de mic încât nu am crezut că va supravieţui. Cântărea doar 4 kg şi din cauză că avea capul si corpul mult mai mari decât picioarele a trebuit să poarte o proteză pentru a putea sta în picioare”, a mărturisit proprietarul, Michael Goessling.
Thumbelina măsoară doar 43 de centimetri

Thumbelina, care de fapt este…o mică iapă, are doar 43 de cm înălţime şi a fost recunoscută nu demult drept cel mai mic cal din lume. Căluţul a primit titlul din partea Cărţii Recordurilor după ce proprietarii săi au constatat că animalul nu va mai creşte niciodată! Famila Goessling a mai crescut cai în miniatură la ferma lor, însă nici unul nu era mai mic de 85 de cm. Iar Thumbelina are jumătate din înălţimea normală a unui astfel de cal. “Nu are voie să mănânce foarte multă iarbă, i-ar putea face rău”, mai spune Michael Goessling, neuitând să adauge: “O iubim pe Thumbelina!”.

Tags:

2 Comentarii

  1. Pingback: Nu va mai creşte niciodată! CEL MAI MIC CAL DIN LUME | ACD News

  2. Augustin Man spune:

    Cred ca autoarea are serioase probleme de memorie: intr-o propozitie si in fraza imediat urmatoare repeta ca iapa respectiva are 43 de centimetri.

    Intrucit nu este la prima abatere de acest gen, concluzia este cea exprimata mai sus.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X