De 1709 Vizualizari

Nu uitati! SofistiCAT, in week-end

Campania "Arata ca-ti pasa" are loc si in acest an!

Peste 200 de pisici din toate colturile lumii se vor lasa admirate la Expozitia Internationala Felina de Toamna – SofistiCAT, care va avea loc pe 26 – 27 septembrie 2015, la Pavilionul F din complexul Romexpo, Bucuresti.

Editia din aceasta toamna va avea tematica „Vestul Salbatic”. Prin fata unui juriu compus din cinci arbitri internationali, vor defila superbe exemplare de Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastra de Rusia, Somali, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.

abisiniana

abysiniana

 

bengaleza

bengaleza

british-shorthair

british-shorthair

 

burmeza

burmeza

cornish rex

cornish rex

devon rex

devon rex

 

exotic shorthair

exotic shorthair

 

maine coon

maine coon

norvegiana de padure

norvegiana de padure

persana

persana

ragdoll

ragdoll

albastra de rusia

albastra de rusia

siameza

siameza

siberiana

siberiana

singapura

singapura

sphynx

sphynx

Expozitia, deschisa in ambele zile intre orele 10-18, va avea ca punct culminant concursul „Best in show”. Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici. In cadrul evenimentului, vor fi disponibile – la preturi promotionale – produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete, face-painting etc). Se vor organiza tombole cu premii, atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.

Ca la fiecare editie, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania „Arata ca-ti pasa!”, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie. Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X