Indiferent de anotimp, oamenii sunt rugați să nu treacă nepăsători pe lângă vietățile aflate în suferință. Animalele abandonate au mare nevoie, pentru a supraviețui, de adăpost și de mâncare.Ce fac oamenii când cineva drag are nevoie de îngrijiri medicale? Merg imediat la medic! Ce faceți când o persoană cade pe stradă și are nevoie de ajutor? Îl ajutați sau chemați un specialist să facă asta! Dar ce faceți când vedeți animale abandonate pe stradă? Le lăsați să moară, le luați acasă  sau apelați la o Asociație Pentru Protecția Animalelor?Trebuie să știți că și în România există, clinici, padocuri, asociații, centre speciale pentru adopții.Așadar, nu treceți nepăsători pe lângă ele! Așa că, Animal Zoo vă roagă să nu mai abandonați animale!Atenție: Pentru cei interesați, cățeii de mai jos se oferă spre adopție în mod gratuit. Ei sunt vaccinați, deparazitati si sterilizati !!!Cazuri de abandon:„Sun Dolly, am 8 luni și îmi doresc să gasesc un om bun care să mă adopte.”Dolly este un metis de Akita, talie medie spre mare, are schema completa de vaccinare și este sterilizată. Este un câine vesel, sociabil, învață repede, nu este conflictuala, se pretează sa fie crescută și la bloc și la curte.Dacă vreți să o adoptați va rog sa mi trimiteti un mesaj privat pe facebook sau pe adresa de mail [email protected] sau 0735564447 -SakisȘi Dale si Dean vor să își gasească mai repede familii. Dacă va doriți un nou membru plin de afecțiune si energie pozitivă, contactații pe cei de la Asociația Pieces of Heaven.

”Familia perfecta pentru ei stie ca locul cainelui este in interior alaturi de omul mult iubit, are cel putin un membru cu timp liber si energie pentru a-si petrece cel putin 2 ore in aer liber, la joaca si plimbari cu cel mai bun prieten blanos. Daca v-ati indragostit de Dale sau de Dean, stati in Timisoara sau apropiere si vreti sa adoptati, trimiteti-ne un mesaj.”
Fotografia postată de Pieces of Heaven.
Iar cel de-ai treilea este Joe. Pe el îl puteți găsi la Asociația Kola Kariola: ”Chiar nimeni nu ma vrea? Am crescut, merg exemplar in lesa, sunt educat si mai ales extrem de iubaret.Haideti va rog, nu sunt de rasă, dar am sa va fac viata frumoasa, promit! Daca nu ma puteti adopta, distribuiti albumul meu, asa sansele mele cresc.Multumesc! Va pupa Joe”.