De 1176 Vizualizari

Nu stam pe ganduri! Reactionam!

Pedepse mai mari pentru cei care maltrateaza animalele

Up grade:

„Avand in vedere ca un numar mare de activisti au confirmat prezenta la protestul de duminica, iar locatia de la Universitate (Fantani) nu permite un numar mai mare de 300 am stabilit impreuna cu Jandarmeria mutarea locatiei in Piata Victoriei”, anunta organizatorii protestului.

ASADAR – Duminica 11.09.2016, intre orele 15.00 si 19.00, iubitorii de animale protesteaza in Piata Victoriei, cerand pedepse maimari pentru cei care tortureaza animalele!

”Nu stam pe ganduri si reactionam!!! Duminica, 11 septembrie, incepand cu ora 15, PROTESTAM!!!!

CEREM MARIREA PEDEPSELOR PENTRU MALTRATAREA ANIMALELOR!!!

S-a trimis catre primarie o adresa pentru autorizatie. Sper sa nu intampinam greutati. Hai sa umplem piata, hai sa facem dreptate animalelor!!!

Va asteptam in numar cat mai mare!!!

Va cer ajutorul financiar pentru acest protest. Vreau sa fie impecabil si sa ne facem vazuti si auziti. Confectionam bannere, mesaje, si avem sonorizare. Nu vreau sa fie un protest in care o gloata de oameni se strang intr-o piata. Vreau sa fim tari, vreau sa fim unitii, trebuie sa rabufnim!!!!”, spune Marius Chirca, alias Kola Kariola, in apelul sau catre iubitorii de animale!

Fotografia postată de Kola Kariola.
smuls1

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X