De 966 Vizualizari

Nu o să-ți vină să crezi! Uite ce a făcut un bărbat cu o VĂCUȚĂ. E absolut INCREDIBIL! „E a mea. Fac ce vreau…”

Nu o să-ți vină să crezi! Pare incredibil, dar poliţiştii din Timiş au deschis un dosar penal pentru rănirea şi schingiuirea animalelor pe numele unui bărbat care a legat o văcuţă de un tractor şi a târât-o pe un drum din comuna Giroc, potrivit MEDIAFAX.

Momentul când o bovină apare legată de tractor şi târâtă pe stradă a fost postat, marţi, pe Facebook, de către o persoană revoltată de scena la care a asistat. În imagini se poate observa cum văcuţa este legată cu lanţurile de un tractor, iar apoi animalul este târât pe stradă zeci de metri, până la intrarea într-o curte. Animalul pare bolnav, pentru că nu se poate ridica de pe asfalt.

Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, a declarat că bărbatul care a chinuit taurul a fost identificat, iar pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru rănirea şi schingiuirea animalelor.

“În cursul zilei de astăzi (n.r. marţi), poliţiştii Postului de Poliţie Giroc s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 39 ani ar fi tras cu tractorul o bovină. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire şi schingiuirea unui animal”, a spus Aurora Voicilă.

Vizi imaginile AICI

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X