De 10428 Vizualizari

Nu o sa-ti vina sa crezi ce animalut a ajuns la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti!

Doctorii au fost de nota 10!

 

 

Datoria oricărui medic este de a-şi ajuta pacientul, fie că este om, fie că este animal. Dar unii dintre ei trec de aceste bariere şi nu doar că ajută, ci dau un exemplu de omenie, de bunătate. Mai rar întâlnit în zilele noastre.

425323_583128415055401_1333257073_n

Micuţa Bambi a ajuns pe mânile doctorilor veterinari de la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti, după un şir de întâmplări care i-au pus viaţa în pericol în fiecare clipă.

 

Puiul de căprioară a fost găsit de către un tânăr care locuieşte la marginea capitalei. Micuţa Bambi se adăpostise lângă gardul casei sale şi stătea nemişcată, aşteptând ca mămica ei să se întoarcă. Din nefericire, ea nu a mai fost de găsit.

Dr. Alexandru Vitalaru

Dr. Alexandru Vitalaru

 

“Puiul are câteva zile de viaţă. Mai puţin de o săptămână. Se vede că şi-a pierdut mama de ceva timp, pentru că ajuns la noi apatic, în stare de hipotermie, hipoglicemie şi hipercalcemie. Toate din lipsa alimentaţiei”, ne-a povestit Asistent Universitar Dr. Alexandru Viţălaru, cel care era de gardă la acel moment şi cel care a îngrijit-o pe micuţă, alături de studenţii Andreea Burlacu şi Valentin Duţulescu.

 

Bambi a primit o perfuzie cu un mix de glucoză şi vitamine, dar salvatorii nu s-au oprit aici. Au pus mâna pe telefoane şi au sunat prieteni din afara Bucureştiului pentru a face rost de lapte de capră proaspăt. Puiul de căprioară este acum în afara oricărui pericol, s-a hrănit corespunzător şi a rămas în grija celui care a găsit-o. Când se va face mai mare, ea va merge într-o rezervaţie naturală.

 

 

 

Tags:

7 Comentarii

  1. in imagine este studentul Borcescu Alexandru

  2. ecsista uameni cu suflet mare dumnezeu sa le dia sanatate si numai bine ptr gestul lor mare

  3. chi chi spune:

    In mod cert caprioara a fost braconata!!!!

  4. faruz cel frumos spune:

    dragilor, acel tanar binefacator sa aiba grija cu „detinerea” unui animalut din salbaticie ca, conform legii, poate sa faca puscarie! am vazut un caz la televizor!

  5. Sa-i dea Dumnezeu sanatate micutei caprioare .Ii salut cu respect pe OAMENII adevrati care au ingrijit-o. Imi scot palaria cu mult respect in fata dumnealor.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X