De 2806 Vizualizari

Nu mai stati pe ganduri, deparazitati-va animalele AZI!

O data cu cresterea temperaturii, capusele si parazitii externi devin un real pericol pentru animalele voastre de companie! Mai mult, ploile au favorizat si au grabit inmultirea lor, facand parcurile si spatiile verzi adevarate focare.

 

Cabinetele medicale au inceput lupta cu babesioza, o boala periculoasa si adesea fatala animalelor de companie. O singura muscatura de capusa e suficienta pentru a o transmite.

 

”Nefericiții stăpâni care trec prin această problemă spun că au ținut animalul doar două minute afară, în curte, apoi a fost ținut doar în brațe, dar tot a luat o căpușă… Nu contează timpul de expunere!”, ne atenționează dr.Radu Ionescu.

 

Așadar, deparazitați-vă extern companionii în fiecare lună și, intern, o dată la trei luni! Viața câinelui sau a pisicii tale poate depinde de acest mic gest.

 

Muscaturile de capuse pot duce la boala Lyme!

 

In primavera trecuta s-au inregistrat enorm de multe cazuri de muscaturi de capusa in randul oamenilor.

130 de bucuresteni au ajuns la spital dupa ce au fost muscati de aceasta insecta periculoasa, care transmite atat omului cat si animalului boli grave care pot afecta sistemul neurologic si pot duce rapid la moarte.

PRIMARIILE au responsabilitatea de a face dezinsectii in zonele publice cu spatii verzi, dar acest lucru intarzie sa apara.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X