De 2287 Vizualizari

Norocul i-a batut la geam! Ce minunatie a gasit pe pervazul sau…

 

O tanara din Bucuresti a avut parte de o surpriza emotionanta si total neasteptata. Nicoleta a fost “insemnata de Dumnezeu”, cum se spune in folclorul romanesc, dupa ce o porumbita si-a gasit adapost la geamul sau. Mai mult, se anunta un car de noroc pentru ea in viitorul apropiat, deoarece inaripata a facut si un ou!

Si sa vezi ce minunatie a iesit din el…

ou 7

“M-am trezit intr-o dimineata si am constatat ca in ghiveciul meu destinat ardeiului iute, a inceput sa se simta confortabil un porumbel. N-am dat importanta si chiar am crezut ca o sa plece definitiv. Dar nu s-a lasat dus”, povesteste Nicoleta.

ou 3

“Intr-o zi am gasit si un ou in ghiveci. I-am facut o casuta frumoasa, care sa o apere de frig, dar nu a acceptat noul cuib. Dupa vreo doua zile, a mai facut un ou. A clocit aproximativ trei saptamani, dar intre timp a ramas doar cu un ou. Ori a facut ea o selectie naturala, ori pe unul l-a spart accidental”, ne mai spune ea.

ou 5

Pe 20 aprilie, cineva nou a intampinat-o pe Nicoleta la geam: O mogaldeata mica, pufoasa, dornica de viata.

ou porumbita

“Ne-am trezit in cantecul porumbitei, care se agita in cuib. Cand ne-am apropiat de geam am vazut puiutul mic si paros, cu un cioc mare cat el. Acum ii urmarim evolutia. Inca nu a deschis ochisorii si sta numai sub fusta mamei, la caldura”, a povestit tanara, asteptand cu nerabdare primele lectii de zbor.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X