1169 Vizualizari

Noi amenzi pentru cei care „se pun” cu hingherii ASPA

Plus taxă de adopţie la distanţă de 300 de lei pe lună!

Coordonatorul de proiect al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), Răzvan Băncescu, a scos din tolbă noi proiecte! Majoritatea implică amenzi, costuri şi taxe.

bancescu

Unul dintre proiecte are în vedere amendarea persoanelor care obstrucţionează activitatea de ecarisaj, după ce municipalitatea a constatat că există, în fiecare zi, 4 apeluri la 112, în medie, prin care sunt reclamate violenţe asupra echipelor de ecarisaj sau piedici puse acestora.

Răzvan Băncescu a precizat că va propune ca amenzile să fie situate între 3.000 şi 4.000 de lei, însă valoarea sancţiunilor poate suferi modificări până la aprobarea proiectelor.

 

Noile prevederi care vor fi propuse au în vedere şi stabilirea unei taxe pentru adopţia la distanţă, dar şi a uneia pentru revendicarea animalelor cu stăpân capturaţi pe domeniul public, interzicerea animalelor fără deţinător pe domeniul public şi interzicerea accesului sau a tranzitării Capitalei cu animale neînregistrate în Registrul de Evidenţă a Câinilor cu Stăpân (RECS).

În ceea ce priveşte taxa pentru adopţia la distanţă şi cea de revendicare, coordonatorul de proiect al ASPA a precizat că va propune ca să fie de aproximativ de 300 de lei pe lună.

De asemenea, Răzvan Băncescu a reiterat necesitatea interzicerii hrănirii pe spaţiul public a animalelor fără deţinător, arătând că vor fi propuse amenzi cuprinse între 3.000 şi 4.000 de lei.

Sursa: Mediafax

3 Comentarii

  1. ASPA trebuie inchisa! asta nu e asociatie de protectie a animalelor ci de periclitare a vietii animalelor !masurile pe care doresc sa le ia nu vin in sprijinul protejarii animalelor ci fac aproape imposibila adoptia lor sdin cauza sumei mari de bani pretinse.Sunt infiintati numai in scopul jefuirii bugetului public sub titlul de „protectie a animalelor”.Cum altfel s-ar califica minciuna pe care nea Caisa care se afla in fruntea organizatiei, un individ care nu are nici in clin nici in maneca cu iubirea de animale, o propaga ori de cate ori i se baga un microfon in gura si anume ca ar mai fi 58000 de caini fara stapan in Bucuresti si ca ar fi fost prinsi doar vreo 4-5000 ! Cum poti minti cu asa nerusinare cand abia daca mai vezi vreun caine perin cartiere sau pe strazi! Mai bine zi-i ca ai fost pusi acolo-sa ca sa extragi cat mai multi bani din buget sub denumirea de „managementul vagabonzilor”.Duce-te-ai pe pustii cu ai tai cu tot !

  2. foarte bine.

  3. Omul asta este complet idiot. Figura lui arata ca e un sadic mai mare decit dr. Mengele. Tot ce a facut pina acum nu este in foavoarea celor care au sau pot adopta caini. De protectia cainilor (asa cum suna titulatura institutiei) nici vorba. De fapt legea aia se refera la cainii fara stapin si se aplica detinatorilor de caini (!!!) O totala aberatie. Adica eu trebuie sa platesc 300 lei/luna ca sa adopt un caine la distanta? Pai ce-i face acolo? Il invata cintece si maninca numai bunataturi? Sa fim seriosi. Mai mult, nu o sa am voie sa tranzitez Bucurestiul cu catelusul meu care doarme cu mine in pat pt. ca nu e inregistrat la RECS? Alta aberatie. Abia astept sa-l intilnesc si sa-i dau vreo 2 peste moaca asa cum fac si hingherii lui cainilor din fata blocului. Aberant. O jigodie.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X