Sari la conținut
Home » Nimic nu o împiedică pe pisică să își „vindece” stăpâna! Femeia în vârstă suferă de o boală gravă

Nimic nu o împiedică pe pisică să își „vindece” stăpâna! Femeia în vârstă suferă de o boală gravă

  • de

Nimic nu o împiedică pe pisică să își „vindece” stăpâna! Femeia în vârstă suferă de o boală gravă.

Chiar dacă stăpâna sa este bolnavă, felina încearcă să ajute!

Pisicile se număra printre cele mai bune şi mai credincioase prietene ale omului, iar zilnic, diferite povești cu aceste animale ne emoționează și impresionează. Povestea următoare se încadrează însă în prima categorie.

Nimic nu o împiedică pe pisică

Potrivit thedodo.com, o femeie din San Bernardo din Chile are o pisică pe nume Michu, favoritul familiei.

După cum puteţi vedea din imaginile postate de Karen, fiica acesteia, motanul urcă literalmente până în creştetul capului femeii, încercând să o mângâie şi să o elibereze de durere sau disconfort, probleme care sunt în mod clar percepute de felina sensibilă.

Pe lângă Michu, în imagini o putem vedea pe bunica Karen, care la vârsta de 80 de ani, a fost diagnosticată cu demenţă senilă, o boală degenerativă care afectează memoria şi alte abilităţi de raţionament legate de limbaj, percepţie şi judecată.

Imaginile postate pe Facebook au impresionat pe toată lumea, arătând din nou că pisicile au puteri terapeutice şi sunt capabile să detecteze dacă ceva este în neregulă cu oamenii.

Totul poate fi considerat un puternic semn de empatie din partea pisicii, care încearcă în toate modurile să-şi „folosească” puterile binefăcătoare asupra femeii.

Gestul lui Michu faţă de bunică a emoţionat pe toată lumea şi ne-a făcut să apreciem și mai mult animalele noastre de companie.