Nimeni nu vrea să o adopte pe Perdita. Îngrijitor: „Ne-am gândit că este bolnavă, se pare că este doar…”

Adăposturile din întreaga lume încearcă să găsească noi stăpâni pentru animăluțele aflate în grija lor, însă unele pot rămân toată viața în adăpost pentru că nimeni nu le vrea. Acest lucru nu se întâmplă ca nu sunt frumoase, ci pentru că sunt agresive. Este și cazul unei feline, ea riscă să stea toată viața în adăpost datorită comportamentului său agresiv.

pisica

Un anunț dat de adăpostul de animale din districtul Mitchell din Carolina de Nord, SUA, pare că prezintă o abordare diferită. Îngrijitorii sunt cât se poate de sinceri și recunosc că Perdita, pisica dată spre adopție ar putea fi „cea mai rea pisică din lume”, notează Huffington Post.

Perdita are patru ani și a ajuns în grija adăpostului de animale din chiar în Ajunul Crăciunului, după moartea stăpânului său și conform îngrijitorilor se dovedește a fi extrem de neprietenoasă.

„Pretinde ca ar vrea să o mângâi și să o iubești și pe ea. Imediat ce o ridici, începe să mârâie”, explică administratorul adăpostului.

Perdita pare a se distra atunci când îi sperie și chiar se preface că este bolnavă. Dar lista lucrurilor pe care Perdita pare a le urî este destul de lungă și include: culoarea roz, pisoii, copii, câinii, filmele Disney Crăciunul și, mai ales, îmbrățișările.

Pentru a „îndulci” anunțul, îngrijitorii au specificat că formalitățile de adopție ale acestei pisici sunt gratuite și că aceasta s-ar putea potrivi în casa unei persoane cu probleme de interacțiune socială și care respectă spațiul personal, chiar și al pisicilor.