Sari la conținut
Home » Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Ce a reușit să facă o rață pe o plajă din Australia

Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Ce a reușit să facă o rață pe o plajă din Australia

  • de

webbankir
Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Ce a reușit să facă o rață pe o plajă din Australia.

O rață face surf pe o plajă însorită din Australia, sub privirile uimite ale turiștilor!
Un eveniment cu totul neobișnuit se petrece pe o plajă din Australia! Un animal de companie al unei familii, o rață mai exact, denumită fără prea multe probleme, „Rața”, face furori sub privirile uimite ale trecătorilor:

„O spun cu mâna pe inimă, e singura rață de acest gen din lume. Numele meu e Kate Miller, iar aceasta e rața noastră, animal de companie, pe care am botezat-o afectuos… Rața. Pur și simplu, am venit cu toții la plajă, fiindcă asta face familia noastră. Mai pluteam pe câte un val, iar ea ne-a urmat exemplul și și-a dat seama că e amuzant, așa că a vrut să facă asta. Cred sincer că atunci când deschidem flaconul cu loțiune de plajă, o poate mirosi și apoi o vedem alergând în cerc prin curte ca și cum ar spune: Da, da! Mergem la plajă! Mergem la plajă!  Toată lumea e uimită la vederea ei, atrage mereu oameni în jurul său. Sunt oameni care vin la plajă doar ca să vadă rața”, a declarat Kate Miller.

Animalul de companie este foarte prietenos și a dus pasiunea pentru apă la un alt nivel:

„Atunci când obosește, se urcă pe placa de surf a cuiva, își trage sufletul și apoi sare înapoi în apă. Dacă e o zi bună, fără vânt, poate să stea acolo chiar și două ore”, spune Tom Thomson, coproprietar al raței.

„Rața” a fost adoptată la vârsta de opt ani cu speranța că va reuși să îi ajute pe proprietari să depășească mai ușor pandemia de coronavirus, însă nimeni nu se aștepta ca animalul de companie să devină o adevărată celebritate!

Ce a reușit să facă o rață