Sari la conținut
Home » Nimeni nu s-ar fi așteptat să fie subiect de Cartea Recordurilor! Transformarea unui pisoi orfan în cea mai mai mare pisică

Nimeni nu s-ar fi așteptat să fie subiect de Cartea Recordurilor! Transformarea unui pisoi orfan în cea mai mai mare pisică

  • de

Nimeni nu s-ar fi așteptat să fie subiect de Cartea Recordurilor! Transformarea unui pisoi orfan în cea mai mai mare pisică.

Pisoiul a fost găsit abandonat, la limita supraviețuirii!

Imaginile următoare ne fac cunoştinţă cu un exemplar din rasa Maine Coon, recunoscută ca fiind cea mai mare rasă de pisici domestice din lume. Ele au un aspect fizic distinctiv şi reale abilităţi de vânătoare, însă nimic nu le întrece frumuseţea extraordinară.

Potrivit thedodo.com, un cuplu din Australia nu s-ar fi gândit niciodată la ceea ce avea să se întâmple atunci când au adoptat un biet pisoi orfan. Felina avea aceeași mărime precum frații săi, fiind o pisică normală.

Stephy Hrist și Rowan Lawrence, cuplul din Melbourne, au decis să facă o faptă bună și să își aducă în viața lor o pisicuță, fără să aibă idee că vor fi subiect de Cartea Recordurilor.

„Ne aşteptam la o pisică de 9 kilograme”, a declarat Hirst. „A ajuns la această lungime înainte de a avea un an şi atunci ne-am dat seama că încă mai are de crescut.”

În curând, pisoiul a devenit un candidat serios de top pentru titlul de cel mai lung motan din lume, conform Guinness World Records.

Acum, când s-a dezvoltat complet, Omar măsoară 120 cm lungime şi cântăreşte peste 14 kilograme!

Motanului i-a fost interzis accesul în pat.

“Ocupă prea mult spaţiu … aşa că închidem uşa la dormitor noaptea”, a explicat Hirst.

Hirst spune că într-o zi obişnuită, Omar se trezeşte la ora 5:00 dimineaţa. Apoi, el mănâncă câteva ceşti de hrană uscată pentru pisici la micul dejun, se relaxează în casă, apoi iese afară pentru a se juca prin curte.

„Este singura carne pe care am găsit-o şi pe care vrea de fapt să o mănânce”, a spus Hirst.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la această transformare!