De 1528 Vizualizari

New York a declarat RĂZBOI traficanţilor de câini din PETSHOP -uri

Vinerea trecuta s-a dat o noua lege

 

Vinerea trecută a pus o nouă piatră, una foarte importantă, în temelia bunei convieţuiri dintre oameni şi animale. Mai exact, la New York s-a aprobat o lege menită să interzică vânzarea de animale fără certificat de origine în Pet Shop-uri.

Totodată, activiştii care au militat pentru înăsprirea regulilor impuse distribuitorilor de animale îşi doresc ca, în final, vânzarea animalelor în pet shop-uri să fie total interzisă.

Guvernatorul Andrew M. Cuomo a semnat legea care spune clar că este strict interzisă vânzarea animalelor provenite din “Fabricile de câini” (Puppy mills). Orice animal va trebui să deţină un certificat care să-i ateste puritatea rasei, să provină dintr-o canisă autorizată şi să facă dovada unui certificat de sănătate complet. Mai mult, legea impune ca şi crescătorii care îşi vând “marfa” pe internet să se supună acestor noi reguli.

În România, 80% dintre câinii vânduţi în Pet Shop-uri nu deţin certificate de origine, Pedigree şi uneori lipseşte chiar şi carnetul de sănătate!

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X