Sari la conținut
Home » Neobișnuit! Cum s-a comportat Cara la veterinar? Ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Neobișnuit! Cum s-a comportat Cara la veterinar? Ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Neobișnuit! Cum s-a comportat Cara la veterinar? Ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Neobișnuit! Specialiștii au demonstrat că frica sau teama este, fără îndoială, una dintre emoțiile cele mai studiate de către oamenii de știinta. Atât la oameni cât și la animale, frica este, de fapt, un mecanism de apărare, de supraviețuire, ce apare ca răspuns la o amenințare.

În cazul de față, patrupedului din imaginea video de mai jos a demonstrat contrariul. Ei nu îi este teamă de medic. Priviți cât de relaxată este Cara în momentul în care medicul veterinar îi face câteva analize.

La final, simpaticul animal îi dă și un pupic dl. doctor.„Imaginea nu-i trucata, CARA nu-i dresata. Asa e ea cu-adevarat de minunata.Cu lipoamele la verificare, la analize si evaluare, asa pacient, cine mai are?!Nu fiti egoisti, ni se pare vital. Ca filmul „CARA” sa devina viral, este mesajul scris în dreptul filmulețului publicat de medicul veterinar care a re mare grijă de Cara.

Sfatul medicului! Cum scapă câinii de frica de veterinar

Când patrupedul experimentează o stare de panica ce are ca sursa o fobie aceasta își exprima frica prin diverse comportamente: tremur, neliniște, salivare, latrat excesiv, comportament haotic, chiar agresivitate. Uite cum îl poți ajuta să treacă mai ușor peste acest moment extrem de tensionat pentru animalul tău de companie.Aceasta fobie poate fi trata prin vizitele regulate la cabinetul veterinar, nu neaparat pentru un consult, ci ca animalul sa se obișnuiască mult mai ușor cu locul, dar și cu oamenii. Un medic veterinar bun va ști întotdeauna cum sa abordeze și sa gestioneze un câine cu o fobie de consultul veterinar.https://www.facebook.com/cabinetveterinarghencea/videos/2514665575272264/