Sari la conținut
Home » Neglijat ani la rând din cauza înfățișării sale, un cățel cunoaște pentru prima dată dragostea unei familii!

Neglijat ani la rând din cauza înfățișării sale, un cățel cunoaște pentru prima dată dragostea unei familii!

  • de

Neglijat ani la rând din cauza înfățișării sale, un cățel cunoaște pentru prima dată dragostea unei familii!

Patrupedul a avut o viață extrem de complicată!

Pe nume Lucky, un cățel a fost neglijat ani la rând de fosta lui familie, din cauza unei deformări faciale. Venit pe lume într-o crescătorie ilegală de câini câinele nu a fost dorit nici măcar în adăposturi, fiind pur şi simplu dat afară după un timp. Nimeni nu i-a oferit atenție și grijă.

Familia a planificat să se mute într-o nouă casă, luând decizia de a scăpa de Lucky definitiv.

Legat în curtea casei de un copac, neavând suficientă apă şi mâncare sau un loc decent unde să doarmă, singurele lucruri pe care şi le dorea erau puţină atenţie şi dragoste.

Ei au contactat un adăpost din zonă, iar voluntarii au început să caute o nouă locaţie, în timp ce Lucky a rămas în curtea familiei din Austin, până când definitivau mutarea.

Voluntarii de la adăpost au găsit o familie care era dispusă să-l ia în grijă, dar nu a durat mult până când Lucky s-a întors la adăpost. Câinele a fost abandonat şi neglijat din nou.

Din fericire, o postare pe platforma de socializare Facebook avea să schimbe totul.

Din păcate, starea medicală a lui Lucky era destul de severă din cauza subnutriţiei şi neglijării constante. Căţelul nici măcar nu avea un microcip, era plin de purici şi suferea de dirofilarioză canină.

Mulţumită lui Jamie şi voluntarilor de la adăpost, Lucky şi-a găsit în sfârşit un cămin permanent.

„Era cât pe ce să nu reuşească. A fost nevoie să îi administrăm oxigen o săptămână. Am ajuns să cheltuim aproximativ 8000 de dolari pentru tratament, i s-a făcut un RMN doar pentru a vedea ce se întâmplă pentru că a fost infestat… Era numai piele şi os. A fost la graniţa dintre viaţă şi moarte. I-am spus veterinarul meu, ‘nu-mi pasă – pentru acest câine special faci tot ce trebuie şi voi plăti oricât este necesar.’ Şi a reuşit. Acum e sănătos.”

Neglijat ani la rând din cauza înfățișării sale