De 15752 Vizualizari

NEBUNIA unui bărbat a depăşit orice LIMITĂ. Un cățel a îndurat cele mai TERIBILE CHINURI

NEBUNIA unui bărbat a depăşit orice LIMITĂ. Este minunat să vrei să fii diferit, să ieşi în evidenţă, să te faci remarcat printre oameni. Însă toate au o limită, de care unii chiar nu ţinut cont. Un bărbat a legat un cățel de bot și de lăbuțe cu bandă adezivă.

Caz teribil în Canada. Un cățel a fost găsit la timp de un om. Bietul animal avea botul si labutele strans legate cu banda adeziva. Animalul se afla în stare critică, când a fost găsit în apropierea unui mall, potrivit Kanal D.

Barbatul care l-a gasit l-a dus de urgență la un cabinet veterinar. Medicii veterinari i-au scos banda adeziva de pe bot. A avut nevoie de îngrijire medicala, de tratament, însă rănile din jurul botului se vindecă greu, dar toată lumea este optimistă.

Între timp, cățelul a fost botezat Justice si dupa ce se va vindeca va fi dat spre adopție. Presa locala scrie că barbatul care l-a torturat a fost identificat și a fost arestat!
Dacă nu vă mai puteți îngriji câinele, duceți-l la un adăpost, nu procedați ca ei!
ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Un singur comentariu

  1. Blestem sa cada pe capul nemernicului care nu a avut mila de bietul animalut. Acestui DOBITOC TAMPIT SI IDIOT, trebuie sa i se aplice acelasi tratament pe care l-a aplicat el catelului, si, sa fie lasat in mijlocul unui camp sa nu poate sa fie salvat de nimeni. ANATEMA pe capul tau sa cada BESTIE TURBATA.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X