Pot conviețui animalele de companie cu bebelușii? Ei bine, da. Ele pot trăi alături de bebelușii, ba chiar pot deveni cei mai buni prieteni.  Este și cazul lui Teddy, un câine adoptat dintr-un adăpost de animale.

Din dorința de a avea un cățel, o femeie ce era însărcinată la acea vreme, a luat decizia să adopte un cățel de la un adăpost de animale. Mai mult, ea și soțul său au vrut ca bebelușul lor să crească în preajma unui câine.

Patrupedul a devenit rapid cel mai bun prieten al lor, deși la început era timid. S-a atașat rapid de ei și de copilul lor. În momentul în care aude cel mai mic scâncet al copilului este primul care ajunge la el.

„După multe discuții cu soțul în cadrul cărora ne-am exprimat dorința de a avea un cățel (și nu orice cățel, ci unul de la adăpost, deoarece ne-am dorit să salvăm un suflețel), am luat această decizie. În plus, am vrut să crească împreună cu bebe.

În primele zile era extrem de speriat. Nu se mișca de pe pernuța lui, oricât de multe eforturi de interacțiune am făcut. Dar după câteva zile a început sa aibă încredere în noi și „s-a dat pe brazdă”. A devenit nedezlipit și foarte atașat.

De când îl avem, sigur că responsabilitățile au crescut, dar ne place. Iar atmosfera din casă este mult mai animată. De abia așteptăm să mai crească bebe să vedem ce năzbâtii vor face împreună. Mai ales că el este foarte activ, jucăuș, energic și extrem de lipicios.”

Ce îl face special? Multe, dar cred ca cel mai mult grija pentru bebe. În momentul în care aude cel mai mic scâncet este primul care aleargă la ea.

Pe Teddy îl considerăm membru al familiei, așa cum cred ca este şi normal. Este băiețelul casei”.