Ne-a făcut să ne ÎNGHEȚE sângele în vene. Ce a făcut un câine Chihuahua pentru a supraviețui!

Un câine din rasa Chihuahua a devenit cunoscut pe internet după ce stăpâna sa a dezvăluit un aspect macabru despre acest animal.

Rumpelstiltskin, câinele ce cântărește doar 1.8 kg,  și-ar fi mâncat fostul stăpân pentru a supraviețui, susține actuala proprietară a câinelui Chihuahua, Tyfanee Fortuna din Glen Gardner, New Jersey – potrivit Daily Mail.

Ea a făcut aceste mărturisiri pe un grup de socializare, dedicat iubitorilor de animale, unde a povestit că simpaticul Rumpelstiltskin a fost forțat să își mănânce stăpânul după acesta ar fi murit în locuința sa.Postarea femeii a devenit virală, provocând reacții contradictorii în rândul utilizatorilor iubitori de animale.

Poate că acesta este grupul unde în sfârșit va primi recunoștința pe care o merită. El este Rumpelstiltskin și are 1,8 kilograme de dragoste, dar și un tremurat nervos.L-am adoptat acum 1 an de la un adăpost de animale, pentru că proprietarul său murise”,  a scris femeia pe Facebook.La început, mesajul părea să descrie noua viață pe care o începuse câinele, însă mai erau câteva detalii care au atras imediat atenția tuturor.Bonus info: proprietarul său era mort deja de un timp îndelungat, înainte ca cineva să observe asta, iar acesta și-a mâncat semenul uman pentru a supraviețui. +1 pentru că este un cățeluș supraviețuitor.Picioarele sale sunt cam ciudat de lungi, în comparație cu corpul său, și de asemenea curbate într-un fel în care îl face să arate ca o măsuță extravagantă. Îi place mâncarea, atenția și să doarmă cât mai multe ore deodată.

După aceasta postare ea a dezvăluit faptul că fostul stăpân al câinelui era mort de aproximativ 2 săptămâni până când a fost găsit de cineva, astfel că animalul a fost în pericol să moară de foame.

Internauții au fost șocați și au comentat această poveste neobișnuită: ”Mă sperie, dar îmi place de el” – a spus cineva.”Să fie binecuvântat, împreună cu picioarele sale ca ale Reginei Ana. Orice animal ar fi făcut ce a făcut el ca să supraviețuiască, și uitați-vă la mărimea lui, nu e ca și cum ar mânca prea mult” , a comentat un altul.”Cea mai tare poveste. Nu prea tare pentru stăpânul său. Însă …ce câine epic!”, a mai adăugat un utilizator.