Sari la conținut
Home » N-ai sa ghicesti niciodata cine e adevarata POLITIE a animalelor

N-ai sa ghicesti niciodata cine e adevarata POLITIE a animalelor

  O zebră a devenit o pradă uşoară pentru crocodili. A fost la un mic pas de moarte, dar a avut un noroc fantastic. “Poliţia animalelor”, adică hipopotamii, au apărut imediat la faţa locului şi nu doar că au gonit corcodilii, ci au ajutat şi zebra să ajungă pe uscat.

 Un filmuleţ scurt arată că justiţiarul hipopotam e capabil să ajute orice necuvântăror din regatul animalelor. Un Gnu rătăcit, care a căzut în apele agitate ale unui râu, a fost la un pas de a deveni cină pentru crocodili. Din fericire, “nu pe tura mea!” a spus un hipopotam. Aşa că animalul masiv l-a ajutat pe tolomacul Gnu să iasă din apa şi l-a gonit chiar şi de pe mal. Ca fapt divers, un Hipo poate vâna cu uşurinţă un Gnu. Nici măcar crocodilii nu au vreo şansă în faţa grăsuţului.

 În acest scurt documentar despre viaţa din sălbăticie se vede clar că hipopotamul este un supererou al junglei. Un pui de zebră nu ar fi supravieţuit dacă un hipo nu era acolo să-l ajute! 

  Un Impala a fost ucis de un crocodil, iar un hipopotam a fost surprins de camera de luat vederi in timp ce incerca sa readuca la viata bietul animal.