De 148 Vizualizari

Muzeul Antipa: Programul „O noapte printre giganti” debuteaza vineri

Programul „O noapte printre giganti”, derulat de Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, debuteaza in acest an pe 10 iunie si, ca de fiecare data, copiii se pot inscrie la oricare dintre editiile din perioada verii – 24 iunie, 8 iulie, 22 iulie, 5 august, 26 august, 9 septembrie, 16 septembrie.

Potrivit unui comunicat al Muzeului Antipa, copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt invitati sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant.

„Micii temerari vor avea cu siguranta o experienta de neuitat petrecandu-si noaptea in expunerea permanenta a muzeului, alaturi de Deinotherium gigantissimum, un stramos al elefantilor de astazi, unul dintre cele mai valoroase exponate ale muzeului”, afirma directorul institutiei, dr. Luis Ovidiu Popa. In prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, asigurandu-se ca toate exponatele din diorame au parte de un somn linistit, apoi vor viziona filme documentare despre viata fascinanta a animalelor.

Sosirea copiilor este stabilita pentru ora 21.00, iar parintii sunt asteptati sa-i ia a doua zi, sambata, incepand cu ora 8.30, dupa ce micutii au luat micul dejun.

Inscrierea participantilor se face in limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numarul de telefon 021.305.60.31, costurile de participare fiind de 200 lei/copil; 300 lei/doi frati; 400 lei/trei frati.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X