De 565 Vizualizari

Mutra morocănoasă, de peste jumătate de milion de dolari!

Singurul produs pentru care stapanii si-au dat acordul pentru folosirea imaginii pisicii morocanoase!

După ce imaginile cu Grumpy Cat au devenit virale, stăpânii pisicii morocănoase s-au grăbit să folosească celebritatea pisicii pentru a face bani, dându-şi acordul pentru apariţia mai multor linii de produse cu imaginea pisicii.

Una dintre aceste afaceri a fost reprezentată de „Grumppuccino”, cafea cu gheaţă vândută de compania Grenade Beverage. Iniţial, stăpânii lui Grumpy Cat au fost de acord cu afacerea, primind astfel şi o sumă importantă de bani, însă s-au răzgândit atunci când au văzut că producătorii de cafea au vândut şi alte produse cu imaginea pisicii. Potrivit Daily Telegraph, stăpânii au dat în judecată compania şi cer aproximativ 700.000 de euro pentru patru produse cu imaginea pisicii pentru care aceştia nu şi-au dat acordul.
Pentru fiecare produs folosit, părinţii lui Grumpy Cat au solicitat aproximativ 178.000 de euro, ajungându-se astfel la colosala sumă de 700.000 de euro.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X