Sari la conținut
Home » Motivul uimitor pentru care un cățel intră într-o secție de poliție! O nouă dovadă a inteligenței

Motivul uimitor pentru care un cățel intră într-o secție de poliție! O nouă dovadă a inteligenței

  • de

Motivul uimitor pentru care un cățel intră într-o secție de poliție! O nouă dovadă a inteligenței.

O secție de poliție din Odessa, Texas a fost locul unui eveniment cu totul deosebit!

O pagină care prezintă viața zilnică a polițiștilor din SUA a distribuit un eveniment cu totul impresionant! În centrul atenției este un cățel inteligent și prietenos, care a intrat într-o secție de poliție pentru a se „declara” pierdut de stăpâni.

Potrivit thedodo.com, imaginile au adunat mii de comentarii și aprecieri, toată lumea fiind impresionată de decizia patrupedului:

„Deci… acest căţel fericit a venit aseară la recepţia Departamentului de Poliţie. Am crezut iniţial că vrea să aplice pentru un loc de muncă. L-am tratat cu multă dragoste şi atenţie până la sosirea veterinarilor, dar tocmai când au vrut să-i verifice cipul, câinele a decis că este timpul să plece”, este mesajul postat pe pagina „Facebook Support Our Permian Basin Police Officers” de pe Facebook.

Câinele apare stând „pe două picioare”, cu labele din faţă sprijinite pe tejgheaua Departamentului de Poliţie, „aşteptând” să primească asistenţă.

Datorită acestei postări, proprietarii cățelului au putut lua legătură cu secția de poliție, iar totul a fost rezolvat cu bine!

Motivul uimitor pentru care un cățel intră într-o secție de poliție