Lumea animalelor

Motivul incredibil pentru care și-au ținut animalul de companie în beci 25 de ani! Uite despre ce prieten necuvântător este vorba

Motivul incredibil pentru care și-au ținut animalul de companie în beci 25 de ani! Când vine vorba despre animăluțele lor de companie, unii oamenii uită de simțul măsurii, unii cumpără hainuțe de firmă, alții îi consideră copii lor, le duc la spa sau le colorează blana. Aceste lucruri le înțelegem, dragostea pentru animale nu are limită, dar să ții un animal închis 25 de ani în pivniță? Ei bine, da. Asta a făcut o familie de americani. Cuplul a ţinut în casă un aligator timp de 25 de ani. Asta până când “animalul lor de companie” s-a îmbolnăvit. Au chemat imediat un medic veterinar. La vederea pacientului, doctorul a sunat la poliţie, pentru ajutor.

De obicei, sunt chemat pentru o urmărire pe jos sau cu maşina

Motivul incredibil pentru care și-au ținut animalul de companie în beci 25 de ani! Politist: “De obicei, sunt chemat pentru o urmărire pe jos sau cu maşina, ceva de genul acesta. A fost ceva greu de descris.”În 17 ani de activitate, poliţistul nu a mai întâlnit un astfel de caz.Politist: “Nu am fost chemat niciodată pentru un aligator.”De înţeles, dat fiind că în Ohio nu trăiesc aligatori în mediu natural, ca în statele din sud. Acest aligator a fost cumpărat de o familie când reptilă era mică, potrivit stirileprotv.ro.Stăpânii aligatorului  nu ştiau că este ilegal să ai un aligator ca animal de companie.Proprietar: “L-am luat când avea abia 30 de centimetri, şi îl am de atunci.”Aligatorul a fost ținut de ei în beciul casei, iar de 25 de ani nimeni nu a avut curaj să îl mai scoată de acolo. Nici când s-a îmbolnăvit.Proprietar: “Credeam că îl voi ţine până când voi fi prea bătrân ca să îl îngrijesc.”Până la urmă, reptilă a fost scosă din beci şi îngrijită.Reporter CNN: “Au adus aligatorul aici, la Departamentul Agriculturii, dar mi-au spus că vor să îl trimită la un centru de animale sălbatice din Carolina de Sud.”

Recent Posts

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici. Se spune că pisicile sunt mai puțin…

35 de minute ago

Pisica ta urinează pe hainele din casă. Cauzele și remediile

De ce pisica ta urinează pe hainele din casă. Mirosul urinei de pisică este foarte…

15 ore ago

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini. Unele rase de câini pot fi foarte…

16 ore ago

Ți-ai pierdut pisica, uite ce trebuie să faci

Ți-ai pierdut pisica, uite ce trebuie să faci! Acestea sunt câteva sfaturi adunate de la…

19 ore ago

Devotamentul câinilor. Un câine nu vrea să-și lase stăpânul la spital fără să fie și el alături de acesta

Devotamentul câinilor. Un câine nu vrea să-și lase stăpânul la spital fără să fie și…

21 de ore ago

Cât de des pot fi spălate pisicile

Cât de des pot fi spălate pisicile în condițiile în care se știe că pisicilor nu…

22 de ore ago

Parteneri