Sari la conținut
Home » Motivul emoționant pentru care un grup de câini fără stăpân așteaptă neclintiți în fața unui spital!

Motivul emoționant pentru care un grup de câini fără stăpân așteaptă neclintiți în fața unui spital!

  • de

Motivul emoționant pentru care un grup de câini fără stăpân așteaptă neclintiți în fața unui spital!

O prietenie cu totul specială!

Legătură deosebită dintre un om fără adăpost şi prietenii săi patrupezi a reușit să devină o poveste de succes într-o comunitate din Brazilia. Ei au trăit mereu pe străzi, fiind nevoiți să se descurce cu extrem de puțin.

Luiz, un brazilian de vârstă mijlocie, nu a avut niciodată un acoperiş deasupra capului, iar într-o zi acesta a suferit un infarct. Bărbatul a fost transportat imediat la spital unde a fost internat câteva zile. Câinii l-au urmat din prima clipă, urmărind ambulanţa care îl transporta pe Luiz la cel mai apropiat spital.

Organizaţia Amigos de Patas Cianorte, care luptă pentru drepturile animalelor, a făcut tot posibilul să le ofere îngrijiri şi hrană câinilor, care se aflau, evident, într-o situaţie destul de stresantă.

Câinii oricum au continuat să-l aştepte în faţa spitalului, atât de mult încât, în cele din urmă, unul dintre voluntari a trebuit să meargă personal să-l aducă pe Luiz.

Motivul emoționant pentru care un grup

A fost de acord să primească îngrijiri, un duş fierbinte şi nişte alimente, înainte de a-şi relua viaţa obişnuită alături de cei mai fideli tovarăşi ai săi.