Motivul emoționant pentru care un grup de câini fără stăpân așteaptă neclintiți în fața unui spital!

O prietenie cu totul specială!

Legătură deosebită dintre un om fără adăpost şi prietenii săi patrupezi a reușit să devină o poveste de succes într-o comunitate din Brazilia. Ei au trăit mereu pe străzi, fiind nevoiți să se descurce cu extrem de puțin.

Luiz, un brazilian de vârstă mijlocie, nu a avut niciodată un acoperiş deasupra capului, iar într-o zi acesta a suferit un infarct. Bărbatul a fost transportat imediat la spital unde a fost internat câteva zile. Câinii l-au urmat din prima clipă, urmărind ambulanţa care îl transporta pe Luiz la cel mai apropiat spital.

Organizaţia Amigos de Patas Cianorte, care luptă pentru drepturile animalelor, a făcut tot posibilul să le ofere îngrijiri şi hrană câinilor, care se aflau, evident, într-o situaţie destul de stresantă.

Câinii oricum au continuat să-l aştepte în faţa spitalului, atât de mult încât, în cele din urmă, unul dintre voluntari a trebuit să meargă personal să-l aducă pe Luiz.

Motivul emoționant pentru care un grup

A fost de acord să primească îngrijiri, un duş fierbinte şi nişte alimente, înainte de a-şi relua viaţa obişnuită alături de cei mai fideli tovarăşi ai săi.