Incepand cu starurile internationale si terminand cu cele autohtone, trebuie sa recunoastem ca barbatii care apar in atentia publicului alaturi de un animal de companie, devin de doua ori mai atragatori!

Spre exemplu, Ryan Gosling, care pana sa apara cu patrupedul sau in public, era numit „unul dintre cei mai sexy barbati ai planetei”.

Dupa ce a ajuns intr-o emisiune, alaturi de cainele sau, Gosling a devenit „cel mai sexy barbat al planetei”!

Dar de ce? Doar pentru aparente? Nici vorba! Subconstientul femeilor analizeaza si transmite un mesaj…”Felul in care cineva relationează cu un animal de companie spune totul despre el!”, spunea Allie Larkin, o scriitoare care a dat lovitura la nivel mondial, cu mai multe romane de dragoste.

„Barbatii tind sa lase garda jos si sa-si arate adevarata fata atunci cand sunt in preajma cainilor si a pisicilor”, a mai spus autoarea.

Iata, asadar, calitati esentiale pe care le gasesti intr-un barbat care are animale de companie:

  1. Este jucaus – Cainii ne fac sa ne maimutarim, sa ne comportam bizar sau haios. Un tip care detine un caine fericit e un loz castigator la capitolul relatii! Pentru ca el isi va face mereu timp pentru lucrurile importante din viata lui.

2. Este disciplinat – Un caine dresat este rezultatul unui om disciplinat, constant in atitudine, cu un psihic puternic si ferm in decizii. Asadar, el nu va fi niciodata „baiatul mamei”.

  1. Este responsabil – Daca vezi ca tipul cu care ai iesit la prima intalnire se ridica grabit, intrerupand filmul pe care il vizionati pentru a da fuga pana acasa, nu te supara pe el! Daca se duce sa plimbe cainele, poti spune ca esti o adevarata norocoasa. Omul este resposabil! Iar responsabilitatea este o cheie esentiala in cuplu!

4. Este un tip care isi poate lua un angajament pe termen lung – Cand adopti un animal, il iei pentru tot restul vietii s(t)ale. Convietuirea cu un caine sau cu o pisica este un angajament de durata, pentru care va face si sacrificii majore, daca ele sunt necesare. Si, cu siguranta vrei langa tine un barbat care sa inteleaga notiunea cuvantului „angajament”.

  1.  Este o persoana intelegatoare! Barbatul care isi imparte viata si cu animalute are o rabdare mai mare decat a celor care nu simt nevoia sa adopte un companion necuvantator.

 

 

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da