De 5761 Vizualizari

MONSTRU cu CHIP DE OM. Un bărbat ȘI-A CHINUIT CÂINELE ÎN ULTIMUL HAL. Gestul său a stârnit REVOLTA PE FACEBOOK

Monstru cu chip de om. Un șofer din China şi-a legat câinele de maşină şi l-a târât pe drum, gestul lui a atras atenţia altor şoferi aflați în trafic. Imaginile postate de ei pe Facebook îi pot aduce acestui bărbat un dosar, conform relayhero.com

Imaginile cu un câine legat de maşină în trafic au provocat revoltă în rândul iubitorilor de animale. În ultimii ani, cruzimea față de animale este, din păcate, foarte proeminentă în societatea modernă.

Un exemplu este și acest proprietar de câine din China care şi-a legat câinele de camionul propriu şi l-a târât prin oraș. Indignaţi de gestul barbar al bărbatului, câțiva șoferi au filmat momentul pentru a avea dovezi şi au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Vă puteți imagina? Camionul a fost condus de el în timp ce câinele său încearca să țină pasul cu viteza vehiculului, dar, din păcate pentru bietul animal, a ajuns să fie târât de forța camionului de-a lungul drumurilor!

Acest cadru a îngrozit mulți spectatori, care au încercat să-l oprească pe proprietarul câinelui.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X