Sari la conținut
Home » Monica Tatoiu: „Nu vă luați animale dacă nu sunteți capabili să iubiți”

Monica Tatoiu: „Nu vă luați animale dacă nu sunteți capabili să iubiți”

Monica Tatoiu: „Nu vă luați animale dacă nu sunteți capabili să iubiți. Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii”

Dragostea pentru animale nu are limită pentru Monica Tatoiu, o femeie de afaceri de succes din România, care a condus una dintre cele mai cunoscute companii de cosmetice din România. Cunoscuta vedeta are curtea plină de necuvântătoare.

Într-un interviu realizat pentru Antena Stars, Monica Tatoiu a vorbit despre marea ei pasiune pentru animalele. Ea spune că „animalele sunt ca și oamenii, unele sunt tandre, iubitoare și altele rele, agresive, egoiste”

Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii

„Animalele sunt ca și oamenii, unele sunt tandre, iubitoare și altele rele, agresive, egoiste. Ca și copiii noștri, care pot fi complet diferiți, deși sunt făcuți de aceiași părinți. Nu vă luați animale dacă nu sunteți capabili să iubiți. Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii”, spune Monica Tatoiu în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Recent, Monica Tatoiu a fost „întâmpinată” de un anunț tulburător. Pisica ei, Dodo, în vârstă de 21 de ani, s-a stins. Cea mai prosperă vedetă din România a povestit că deși analizele îi ieșiseră perfect, într-o noapte a murit, din cauza vârstei foarte înaintate.

„Dodo a fost pisica cu care ne-am mutat în casa asta în 2001, în aprilie. Dodo avea 21 de ani. Analizele ei ieșiseră perfecte și acum trei săptămâni nu ne-au spus. A coborât de pe canapea, s-a așezat pe masa din sufragerie și dimineața au găsit-o moartă”, a mărturisit îndurerată Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a fost plecată pe toată durata pandemiei și nu s-a mai putut întoarce acasă luni de zil. Urgența sanitară a surprins-o departe de casă, iar animalele sale de companie s-au supărat deoarece s-au simțit, probabil, abandonate de stăpâna lor.

„Am o pisică care nici nu vrea să vorbească cu mine. Nici nu se uită la mine. Nici nu vrea să mă bage în seamă. Știu că le-a fost dor, dar și mie mi-a fost dor de ele. Mi-a fost mai dor de pisici, decât de fiul meu care e pe picioarele lui”, a mai spus ea.

Monica Tatoiu a ajuns de curând în țară, după ce a fost plecată pe toată durata pandemiei. Urgența sanitară a surprins-o departe de casă, pe o insulă îndepărtată. Tatoiu nu s-a mai putut întoarce acasă luni de zile.