De 7364 Vizualizari

Monica Davidescu, mesaj trist după ce i-a murit cel mai bun prieten. Vezi cât de tare SUFERĂ ACTRIȚA 

Monica Davidescu, mesaj trist după ce i-a murit cel mai bun prieten! Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan, în vârstă de 46 de ani, a povestit cu regret că, de curând, câțelușa ei a murit. Actrița a mai spus că, atât ea, cât și întreaga familie, mai ales că fusese primul lor animal de companie, au iubit-o extrem de mult.

Când iei un animal de companie ești responsabil de sănătatea lui toată viața. Agătuța este o cățelușă care ne-a părăsit acum o lună și jumătate. Avea într-adevăr 16 ani și două luni. A fost prima mea dragoste, prima mea iubire.

A fost primul nostru animăluț, care i-a primit pe ceilalți cu brațele deschise. Și a fost ca o mamă pentru toți puiuții. Avem o întreagă poveste aici. Noi am salvat mulți puiuți de pe stradă, i-am crescut până la vârsta sterilizării, i-am sterilizat și apoi le-am găsit câte o familie”, a spus actrița, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

mesaj trist după ce i-a murit cel mai bun prieten. Vezi cât de tare SUFERĂ ACTRIȚA

Un singur comentariu

  1. Nu este cazul sa fim sarcastici si rai,,,daca nu ai un animal ,sa-l cresti ,sa-l iubesti ,sa te obisnuiesti cu el,ca si cum ar fi un ,,membru,,de familie si apoi sa-l pierzi,nu ai cum sa tii cum sufera un stapan de animale,care iubeste cu adevarat animalele.Fotografia nu este neaparat sa fie facut atunci cand suferi,cand pierzi animalul,,,este atunci cand esti bucuros ca poti salva si ajuta si iubi un animal.Felicitari doamna pentru ce faceti ,ptr.animale,eu va inteleg durerea ca si eu cu ceva timp mi-am pierdut animalutul de companie ,pe care il iubeam enorm!!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X