6539 Vizualizari

Monica Davidescu, mesaj trist după ce i-a murit cel mai bun prieten. Vezi cât de tare SUFERĂ ACTRIȚA 

Monica Davidescu, mesaj trist după ce i-a murit cel mai bun prieten! Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan, în vârstă de 46 de ani, a povestit cu regret că, de curând, câțelușa ei a murit. Actrița a mai spus că, atât ea, cât și întreaga familie, mai ales că fusese primul lor animal de companie, au iubit-o extrem de mult.

Când iei un animal de companie ești responsabil de sănătatea lui toată viața. Agătuța este o cățelușă care ne-a părăsit acum o lună și jumătate. Avea într-adevăr 16 ani și două luni. A fost prima mea dragoste, prima mea iubire.

A fost primul nostru animăluț, care i-a primit pe ceilalți cu brațele deschise. Și a fost ca o mamă pentru toți puiuții. Avem o întreagă poveste aici. Noi am salvat mulți puiuți de pe stradă, i-am crescut până la vârsta sterilizării, i-am sterilizat și apoi le-am găsit câte o familie”, a spus actrița, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

mesaj trist după ce i-a murit cel mai bun prieten. Vezi cât de tare SUFERĂ ACTRIȚA

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X