Sari la conținut
Home » Monica Anghel este distrusa! Cainele ei a fost omarat, chiar in propria curte!

Monica Anghel este distrusa! Cainele ei a fost omarat, chiar in propria curte!

Monica Anghel trece prin clipe dramatice! Cainele ei a fost omorat cu otrava, iar substanta putea sa ajunga si la copilul ei! Artista e disperata si a postat pe Facebook, in urma cu doar cateva ore, urmatorul mesaj:”Sunt trista, tare trista, astazi mi-a fost omorat catelul, unul din cei 5, Ursu, Ursu il chema, de cand l-am nascut pe fiul meu Ursu l-a pazit in permanenta, langa carucior, langa tarc, se juca cu el, ne intampina pe toti cu o bucurie imensa……… Ursu nu a iesit niciodata din curte, niciodata, iar astazi a fost otravit in curtea noastra, curtea noastra proprietate privata, cum se poate asa ceva? Imi poate explica si mie cineva ? Cum ??????”Artista este extrem de speriata gandindu-se la faptul ca, fiul ei putea oricand sa atinga, accidental, otrava pusa de rauvoitori pentru caini!Monica Anghel este o mare iubitoare de animale! Recent, artista s-a fotografiat alaturi de cainele Costi, la gala caritabila Kola Kariola, si a postat pe reteaua de socializare urmatorul mesaj:”Costi si cu mine! Costi a fost gasit la Constanta cu bazinul rupt si acum este un domn iar acum suntem impreuna la evenimentul Kola Kariola la gala aniversara, va pupam amandoi 😘😘😘!”

sursa foto: https://www.facebook.com
sursa foto: https://www.facebook.com
Puki este un alt patruped norocos, iubit de Monica Anghel…
"Hmmmm, eu stau pe canapea, daaaaar, voi ce faceti acolo ? 😂😂😂 va intreb pentru ca eu, Puky, sunt extrem de curioasa din fire 😂😂😂"
„Hmmmm, eu stau pe canapea, daaaaar, voi ce faceti acolo ? 😂😂😂 va intreb pentru ca eu, Puky, sunt extrem de curioasa din fire 😂😂😂”