Sari la conținut
Home » Momentul sfâșietor când un cățel abandonat încearcă să intre în mașina stăpânei sale!

Momentul sfâșietor când un cățel abandonat încearcă să intre în mașina stăpânei sale!

  • de
cățel abandonat

Momentul sfâșietor când un cățel abandonat încearcă să intre în mașina stăpânei sale!

Un cățel abandonat a fost surprins în momentul în care încerca cu disperare să urce în mașină!

În imaginile de mai jos, o femeie a fost surprinsă în momentul în care a decis să își abandoneze fără milă câinele. Credinciosul patruped din rasa Golden Retriever pare că nu a înțeles ceea ce se întâmplă, fiind convins că este la o nouă plimbare obișnuită în parc. автокредит с первоначальным взносом онлайн

cățel abandonat
cățel abandonat

Videoclipul de mai jos o înfățișează pe femeie care ajunge în apropierea unei păduri, alături de cățel. Ea parchează, iese alături de patruped afară, exact ca și cum ar ieși la o plimbare.

Din păcate, câteva secunde mai târziu, ea aleargă spre mașină și se închide înăuntru, spre mirarea patrupedului. Ulterior a plecat fără să privească în urmă.

Golden Retriever-ul a reuşit să fie salvat şi a fost plasat în grija organizaţiei „I Paw’d It Forward”.

„Nu există niciun motiv pentru a face aşa ceva – a scris adăpostul pe Facebook, comentând ce s-a întâmplat – există o mulţime de scuze, dar niciun motiv. Dacă decideţi că un patruped nu este pentru dvs., există multe alte posibilităţi”.

Pe baza filmării, oamenii legii au reușit să o identifice pe femeie, care a fost amendată pentru fapta sa lipsită de inimă.

câine