De 7238 Vizualizari

Modul INUMAN în care a fost TORTURAT un câine de niște băieți I VIDEO TERIFIANT

Un câine din Turcia a fost supus unor momente dramatice. Patrupedul a fost aruncat peste un pod, la începutul acestei săptămâni. 

Clipele de groază prin care a trecut bietul câine au fost teribile, acesta abia mai respira deoarece toate picioarele s-au rupt după ce doi băieți l-au aruncat peste un pod înalt.

Patrupedul a fost prins de cei doi băieți, a cărui identitate nu este încă cunoscută, în orașul Gazientep din provincia Gaziantep, din sud-estul Turciei. Ei au torturat animalul, i-au legat o curea în jurul gâtului și l-au tâtât după ei pe străzi. După puțin timp, le-a venit ideea năstrușnică să-l arunce peste podul înalt ce ducea către o peșteră.

Spre norocul cățelului, cei doi băieți au fost văzuți de un grup de copii care se jucau pe o stradă din apropiere și care le-au spus părinților lor. Aceștia au apelat serviciile de urgență, iar o echipă de pompieri au venit imediat la fața locului pentru a încerca să salveze animalul, potrivit metro.co.

Cățelul se reface acum, iar poliţia animalelor s-a autosesizat şi îi caută pe făptaşi. Un asemenea act de cruzime îi poate trimite după gratii.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X